Vijf redenen om een vakantie naar Dubai te boeken

Dubai is de laatste tien jaar een populaire vakantiebestemming geworden. Maar waarom vinden vakantiegangers Dubai zo leuk? Wij hebben de belangrijkste redenen om een vakantie naar Dubai te boeken voor je op een rijtje gezet.

Heerlijk klimaat

Wil je de winterkou ontvluchten? Dan is Dubai dé perfecte bestemming. Het zonnetje schijnt er bijna altijd. Vooral in de wintermaanden is het klimaat hier heerlijk. De echte hitte is dan nog niet begonnen en je kunt buiten lekker genieten van de zon.

Het hoogste gebouw ter wereld

In Dubai staat het hoogste gebouw ter wereld: de Burj Khalifa van 828 meter hoog. De toren heeft een observatiedek dat zich bevindt op 400 meter hoogte. Vanaf dit dek geniet je van een fantastisch uitzicht.

Prachtige zandstranden en een helderblauwe zee

Dubai heeft prachtige zandstranden en een helderblauwe zee. De mooiste stranden liggen bij de luxere hotels in de buurt, zoals het strand Jumeirah Beach.

Het winkelwalhalla voor shopliefhebbers

Dubai is echt een winkelwalhalla voor shopliefhebbers. De bekendste shoppingcentra zijn The Mall of Emirates en de Dubai Mall. Deze laatstgenoemde is de allergrootste. Je vindt er meer dan 1250 winkels en je kunt er zelfs schaatsen! The Mall of Emirates is iets kleiner, maar heeft een indoor skibaan.

Er is overal wat te beleven

Dubai telt verschillende wijken en in elke wijk is er wel weer iets te beleven. Zo heb je de haven en de stad, maar ook weer een authentieker deel met Arabische markten.

Denk aan een reisverzekering met werelddekking

Vakantie boeken naar Dubai? Denk er dan ook aan om een reisverzekering met werelddekking en aanvullende medische kosten af te sluiten. Met deze uitgebreide reisverzekering worden de extra kosten voor onvoorziene gebeurtenissen vergoed. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je ziek wordt, waardoor je in het ziekenhuis in Dubai moet verblijven. Met een passende reisverzekering worden deze kosten dan vergoed.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *