Je wereldreis afmaken in Bali

Je wereldreis afmaken in Bali

Zo’n 7.000 km van Dubai ligt Bali. In tegenstelling tot Dubai kan Bali heel rustig zijn. Mocht je daarom je wereldreis Dubai willen afmaken met een rustige vakantie, dan is een Bali vakantie ideaal.

Welke plekken mag je niet missen in Bali?

In Bali vind je veel leuke plaatsen die je nooit meer vergeet. Zo vind je in de hoofdstad heel variërend aanbod aan eten. Ubud ligt in het midden van Bali. De stad staat bekend om haar gezellige sfeer en bevindt zich midden in de natuur. In het centrum van Bali zijn leuke hippe hotspots, winkeltjes en restaurantjes te vinden. In Ubud kun je de vulkaan beklimmen en genieten van de apen die los rondlopen.

Fietstocht tussen de rijstvelden

Wat veel mensen niet weten is dat je in Bali verschillende soorten rijstproeverijen kunt doen. Tijdens een fietstocht tussen de rijstvelden kun je het diverse rijstaanbod proberen. Wij als Nederlands zijn namelijk heel bekend met rijstsoorten als Pandan en zilvervlies, maar in Bali is het aanbod veel diverse en verser. Vergeet dit in je rondreis Indonesië niet te doen!

Snorkelen in xxx

Snorkelen in de onderwaterwereld van Bali is onvergetelijk. Aan het strand in Nusa Lembogan kun je genieten van heerlijke uitzichten en mooi weer, maar kun je ook snorkelen tegen een mooie prijs. In de zee vind je dieren als schildpadden, reuzenmanta’s en zonvissen.

Surfen in Canggu

Begin je reis in Canggu en genieten van de golven. Canggu ligt een half uur van het vliegveld en is een prima beginpunt. Canggu is het vooral leuk om te genieten van de hotspots en hippe tentjes. Omdat Canggu aan de zee ligt, hangt er een relaxte surfsfeer en zul je veel surfdudes tegenkomen. Om even tot rust te komen naar je reis uit Dubai, kun je heerlijk hier genieten in de bushbush. Het is aangeraden om hier een scooter te huren en de prachtige omgeving te verkennen.

Feesten in Lambok

Naast tot rustkomen, snorkelen en fietsen, kun je in Bali ook goed feesten. Op het eiland Gili Trawangan, (deel van 1 van de 3 Gili eilanden), kun je losgaan op de mooiste feesten. Naast chillen, beginnen er in de middag al leuke feesten waar de toeristen én locals los gaan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *