Een super vakantie naar Ibiza!

Ibiza is sinds de laatste jaren steeds meer in trek bij vakantiegangers, ondanks het voorheen vooral bekend stond als feest en stap eiland. Tegenwoordig is er veel meer op het eiland te vinden dan feestgangers. Om je een goede indruk van het eiland te geven willen wij je persoonlijk graag wijzen op de tofste hotspots van Ibiza. In het lijstje zul je te maken krijgen met zowel de o zo bekende plekken die je niet kan missen, als de onbekende hoogtepunten die niemand je ooit verteld heeft.
Ga jij deze zomer op vakantie in Ibiza? Naast alle 50 stranden die je kunt bezoeken, kun je deze topics in je agenda voor een super vakantie op Ibiza.

Historisch centrum

Allereest kun je natuurlijk niet zeggen dat je op Ibiza bent geweest als je het historische centrum Dalt Vila van Ibiza Stad niet hebt gezien. Er zijn genoeg schattige straatjes met verschillende toffe winkels en kleine galerieën. Ondanks het natuurlijk leuk is om de stad op eigenhoutje te verkennen, raden we je wel aan om hoofdzakelijk de belangrijkste straten te gebruiken voor het winkelen. Dit zijn de boulevard Passeig Vara del Rey en Conde Rosello.

Mooiste zonsondergang

Wil je wat meer het nachtleven verkennen, dan is Sant Antoni echt iets voor jou. Het dorpje staat bekend om de vele verschillende soorten kroegen en clubs. Een van de bekendste attracties is daarnaast het Sant Antonio strand café. Hier verzamelen vele toeristen om gezamenlijk naar een van de mooiste zonsondergangen te kijken van de wereld onder het genot van een lekker drankje of diner. De clubs die over het algemeen goed worden bezocht zijn Club Underground, Club Privilege en Club Amnesia. Mocht je nog tijd over hebben in Sant Antonio maar alles al hebben gezien, dan is het mogelijk om vanaf hier een dagje met de veerboot naar Denia of Valencia te gaan.

Unieke beleving

Een van de drukstbezochte en bekendste stranden in Playa d’en Bossa. Ga je lekker op vakantie voor je rust? Dan is deze locatie je niet aan te bevelen. Het is namelijk een erg lang strand met veel verschillende clubs en hotels. De muziek hoor je hier van s ’ochtends vroeg tot s ’avonds laat. Dus een moment rust zal je vrijwel niet hebben. Hier kun je zwel het bekende Hard Rock Café vinden als
Ushuaïa Beach Club. Beide staan ze bekend om hun fenomenale feesten met een unieke beleving die je nooit zult vergeten

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *